Zachte Vloerbedeking

Tapijt

Tapijt is een vaste waarde in huis. Onderhoudsvriendelijk, altijd netjes, gezellig en het voelt meteen een stuk warmer aan. Voordeel is dat het van grote invloed kan zijn op uw verwarmingskosten, want tapijt werkt erg goed als isolatie. Tapijt is relatief makkelijk legbaar. Er is een grote keus uit materialen, structuren, kleuren en diktes.

Een degelijk en vakkundig gelegd tapijt in combinatie met ondertapijt staat bovendien altijd garant voor jarenlang woonplezier.Bij HAVANO kunt u makkelijk een goede keuze maken, wij hebben de beschikking over een grote collectie. Het stofferen van kamers, gangen en trappen met randen en decoraties is voor ons geen probleem. Het is ook mogelijk om van alle tapijten een karpet te laten maken. De zijkanten kunnen mooi worden afgewerkt met leer, band of gefestonneerd in een aan het tapijt aangepaste kleur. Ook kunt u zelf de maten bepalen van het karpet.

Wij nemen zelf altijd vooraf alle maten op van het te leggen tapijt, vloeren en trappen en worden vervolgens vanzelfsprekend gestoffeerd door eigen stoffeerders.

naar tapijttegels

retour overzicht